Handelsbetingelser - Ravnsby Banen

Ravnsby Banen
Gå til indhold
Web-Shop > Ravnsby Webshop
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ravnsbybanen.dk.

Alt salg fra Ravnsbybanen.dk betragtes som salg mellem private. Der ydes ingen garanti på det købte, dog videregives den garanti der evt. måtte være på et produkt, som der stadig er garanti fra en forhandler. Husk venligst at spørge efter den originale kvittering. (Hvis jeg evt. skulle have glemt at sende den med i forsendelsen, eller når varen bliver afhentet.

Leveringstidspunkt og transport: Levering af varer fra Ravnsbybanen.dk anses for sket, når køberen har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker altid med GLS eller DAO. Leveringstid 2-4 dage.

Pris og betaling: I Ravnsbybanen.dk webshop du bestille dine varer online og betale med mobilepay eller kreditkort via Pay-Pal eller med bank overførsel.

Alle varer er som udgangspunkt brugte varer, salg via Ravnsbybanen.dk er "overskud" fra egen modelbane, eller i forbindelse med ombygning af banen.

Der er ingen returret på varer fra Ravnsbybanen.dk - handlen skal ses som handel mellem private. Ravnsbybanen.dk er heller ikke moms registreret.

Venlig Hilsen
Ravnsbybanen.dk / Ravn
Ravnbybanen.dk
Engvej, 5.
4440 Mørkøv
__________________________


Tilbage til indhold